Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ειρωνικό και Επίκαιρο!!!

Καλημέρα λαουτζίκο!
Σαν χθες είχαμε την μεγάλη εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου!
Το κακόμοιρο Πολυτεχνείο που έθρεψε στα σπλάχνα του τους "αγωνιστές" της "Δημοκρατίας"!
Τα στελέχη των κομμάτων που μας ξεπούλησαν στους διεθνείς τραπεζίτες!
Λοιπόν λαουτζίκο συμβαίνει το εξής απίθανο: Η κυβέρνηση που κατέχει αυτή τη στιγμή την εξουσία ΔΕΝ έχει την λαϊκή εντολή για να την κατέχει!
Αυτό συμβαίνει μόνο στη Χούντα! όπως πολύ σωστά επισήμαναν μέλη του κοινοβούλιου! Ο "πρωθυπουργός" της χώρας ΔΕΝ έχει εκλεχθεί από τον Ελληνικό λαό αλλά από μια "κλίκα" εντολοδόχων του εξωτερικού με απειλές του τύπου: "αν δεν γίνει αυτό που προστάζουμε λεφτά δεν έχει", και μην μασάς με της delivery δημοσκοπήσεις αν αληθέβαν τότε να είσαι σίγουρος λαουτζίκο πως θα  πηγαίναμε ολοταχώς σε δημοψήφισμα!
Και σαν επισφράγιση των παραπάνω έρχεται ο προϋπολογισμός!
Στον οποίο οι κοπρίτες που μας "κυβερνάνε" ζητούν από τον λαό να "σφίξει το ζωνάρι" αλλά δεν μειώνουν τις δικές τους απολαβές! (έτσι για τα μάτια του κόσμου ρε αδερφέ)
Πίνουν το αίμα των ιδιοκτητών ακινήτων και χρησιμοποιούν για καλαμάκι τους ενοικιαστές!
Που ακούστηκε, να δουλεύεις μια ζωή για να αποκτήσεις ένα σπίτι, να το χρωστάς στην τράπεζα και να είσαι υποχρεωμένος να πληρώνεις και ενοίκιο στο κράτος!
Που ακούστηκε να μένεις με ενοίκιο σε ένα σπίτι και να είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις την εφορία του ιδιοκτήτη και να σου λέει το κράτος, και μάλιστα δια νόμου, "έλα μωρέ θα τα βρείτε"!
Και πρέπει να τους "χρωστάμε" και χάρη γιατί το νέο έτος θα μας τα πάρουνε σε περισσότερες δόσεις για να μας "ξελαφρώσουν" ενώ πολλά νοικοκυριά (όπως και το δικό μου) ήδη δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης!
Υποχρεώνουν τη ΔΕΗ και τις άλλες εταιρίες παροχής ρεύματος να κόβουν το ρεύμα σε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες, νοικοκυριά καθημερινά ενώ την ίδια στιγμή το δημόσιο οφείλει υπέρογκα ποσά στην ΔΕΗ από απλήρωτους λογαριασμούς!
Αλλά λαουτζίκο όλα τα παραπάνω είναι τα λιμά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που ανακοίνωσε η "συμμορία" της βουλής σήμερα!
Βγήκαν και είπαν οι κοπρίτες πως θα ζητήσουν να ακυρωθούν οι αποφάσεις του δικαστηρίου που δικαιώνουν τους πολίτες έναντι της ΔΕΗ και που απαγορεύουν στην επιχείρηση να τους κόψει το ρεύμα!
Αν αυτό δεν είναι πασιφανείς καταπάτηση των δημοκρατικών θεσμών τότε τι;
Αν αυτό δεν είναι τραμπουκισμός τότε τι;
Λαουτζίκο ζούμε πρωτάκουστα πράγματα!
Το καθεστώς κάνει ότι περνά από το χέρι του για να κρατηθεί στην εξουσία!
Το καθεστώς έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας και νομιμότητας!
Το καθεστώς έριξε τις μάσκες του και αποκάλυψε αυτό που πραγματικά είναι!
ΧΟΥΝΤΑ
Λαουτζίκο ΞΥΠΝΑ!
Μην σε φοβίζουν είναι εύκολο να τους νικήσεις!
Σταμάτα να τους πληρώνεις!
Σταμάτα να κάνεις αυτά που σου λένε!
Και σύντομα θα καταρρεύσουν!
Το μόνο πράγμα που τους κρατάει στην εξουσία είναι ο φόβος σου!
Μην τους αφήνεις να σε τρομοκρατούν άλλο ποια!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ         
             


               


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου